LEZING VAN HET ENERGIEBEELD (READING)
Een reading is een spiegel in beeld en woord van de emotionele, mentale en vitale energieen die voor de client op de grens van het onbewuste aanwezig zijn. Door op een zo neutraal mogelijke manier die energie waar te nemen en te beschrijven wordt de client zich die gevoelens en gedachten bewust.

Een goede reading geeft veel informatie die herkend wordt, een deel gaat ook over nieuwe informatie. Het zet het persoonlijke en spirituele proces van de client in een nieuw licht. De client krijgt als het ware meer overzicht en kan van daar uit gemakkelijker blokkerende energie en gedragspatronen los laten. Het gaat er om keuzes te maken die werkelijk passen bij de eigen essentie, meer open te staan voor ontvangen van voedende en inspirerende kracht.

Meestal krijgt de client geen concrete antwoorden van de reader op vragen t.a.v. het persoonijke leven. Maar doordat de client dichter bij het eigen weten, voelen en handelen komt, verschijnen die antwoorden toch. Ze liggen al ergens in het bewustzijn opgeslagen en de client leert hier nu zelf contact mee te maken.

Redenen om een reading te laten doen, kunnen vragen zijn op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, relaties, werk, loopbaan, maar ook gewoon nieuwsgierigheid naar wat deze manier van kijken naar jezelf kan opleveren. Een reading wordt soms aangevuld met een korte healing, tijdens of na afloop van de reading. Dit om het proces te bekrachtigen.

Tekst: Margo Kistemaker